Lawati blogshop kami yang lain :

Korea Lens:
http://geolens-2u.blogspot.com/


Pembelian borong : 15 helai dan ke atas

Hubungi kami :
shawls2u@gmail.com

**Sila membuat bayaran dalam masa 2 hari selepas tarikh tempahan.

**Jika anda gagal membayar dalam tempoh yg ditetapkan,
tempahan anda akan digugurkan tanpa pemberitahuan dari pihak kami.

**Sekiranya anda ingin membuat bayaran lewat dari jangka masa 2 hari, sila maklumkan :)

**Jika ingin membatalkan tempahan, sila lah beritahu kami k,
kesian kita simpan order awak lama-lama, tak jadi beli pun.

Terima kasih atas sokongan anda semua :)

love,
Shawls2u Team



Sunday, August 5, 2012

Raya Collection (2012)

Assalamualaikum kepada semua pelanggan Shawsl2u :) 
We're back to work setelah puas beraya :) Hehe. Di sini adalah RAYA PROMOTION !
 Jom beli tudung cantik dengan harga promotion sepanjang bulan August dan September ini !



 

POLKA DOT EKSKLUSIF
Price : RM 33 RM 29 ONLY!
Material : High Quality Lycra 
Size : M
Description : Cantik and cute sangat2 tudung ni!! :) Awning sesuai dengan semua bentuk muka. Jahitan kemas dan berkualiti. Mesti memenuhi cita rasa sesiapa yang sukakan gaya simple dan sweet! :)

To order HERE



PH01
SOLD OUT

PH02
SOLD OUT


PH03
SOLD OUT

PH04
SOLD OUT


PH05
SOLD OUT

PH06
SOLD OUT


PH07
SOLD OUT

PH08
SOLD OUT




 

LEOPARD EKSKLUSIF

Price : RM 29 RM 25 ONLY !
Material : High Quality Lycra 
Size : M 
Description : Badan tudung semua berwarna hitam, hanya awning berlainan warna. Cantik dan simple! Awning sesuai untuk semua bentuk muka.

To order HERE






PH09
SOLD OUT

PH10
SOLD OUT


LE01
SOLD OUT


LE02
SOLD OUT

LE03
AVAILABLE


LE04
SOLD OUT

LE05
SOLD OUT


LE06
SOLD OUT

LE07
SOLD OUT

 

ABSTRACT EKSKLUSIF

Price : RM 29 RM 25 ONLY !
Material : High Quality Lycra 
Size : M 
Description : Pelbagai warna yang terang dan cerah. Cantik2 dan sesuai untuk individu yang gemar gaya yg simple! Awning sesuai untuk semua bentuk muka. Material kain berkualiti dan pasti selesa dipakai.

To order HERE



AE01
SOLD OUT


AE02
SOLD OUT

AE03
SOLD OUT


AE04
SOLD OUT

AE05
AVAILABLE


AE06
SOLD OUT

AE07
SOLD OUT




Di sini adalah collection raya pada tahun ini. Cantik2 semua, pelbagai warna dan designs, pasti memenuhi citarasa anda semua. Shawls2u meletakkan harga yang berpatutan dan sangat murah berbanding harga pasaran luar! Jangan lepaskan peluang dapatkan tudung2 cantik kali ni. Stock adalah TERHAD ! Cepat2 tau pilih and place order! Tudung2 cantik dgn harga teristimewa ini hanya di Shawls2u, Happy shopping ! :)



TUDUNG BAWAL LEOPARD

Material : Bawal
Price : RM 25
Description : Kain tak keras tak lembut, senang bentuk, simple dan cantik sgt2! 
Bunga disekeliling tudung. Warna semuanya terang2 dan memang cantiiik :D

TO ORDER CLICK HERE




BL01
SOLD OUT


BL02
SOLD OUT


BL03
SOLD OUT



BL04
SOLD OUT


BL05
SOLD OUT


BL06
SOLD OUT

BL07
SOLD OUT



BL08
SOLD OUT

BL09
SOLD OUT




TUDUNG BAWAL LEOPARD
Material : Soft Cotton
Price : RM 25
Description : Kain tak keras tak lembut, senang bentuk! Ropol2 disekeliling tudung. Warna semuanya terang2 dan memang cantiiik :D sesuai pakai dengan baju kurung/etc yang bercorak penuh :) simple but very nice !


TO ORDER CLICK HERE


BK01
SOLD OUT



BK02
SOLD OUT


BK03
SOLD OUT


BK04
SOLD OUT

BK05
SOLD OUT


BK06
SOLD OUT

BK07
SOLD OUT


BK08
SOLD OUT

BK09
SOLD OUT



Tudung Bawal Polka Dot
Price : RM 20
Material : High Quality Bawal 
Desription : Tudung bawal ni tak lembut tak keras, yang penting senang dibentuk dan 
di iron. Kemas dan cantik sgt, warna terang2 semua! Tidak nipis dan jarang, bidang 45.

TO ORDER CLICK HERE


TP01(yellow)
SOLD OUT

TP02(turquoise blue)
SOLD OUT


TP03(green)
SOLD OUT

TP04(blue)
SOLD OUT


TP05(smoky brown)
SOLD OUT

TP06(electric blue)
SOLD OUT




TP07(light red)
SOLD OUT

TP08(orange)SOLD OUT


TP09(purple)
SOLD OUT

TP10(turquoise green)
SOLD OUT




Tudung Bawal Rose (Tone)
Price : RM 22
Material : Bawal No. 1
Decription : Warna yang sgt2 cantik! Tudung ni senang nak dibentuk. Selesa dan bunga2 rose disekeliling tudung memang cantik! Sesuai utk sesiapa yang gemar tampil simple and sweet! Sesuai dan sgt cantik digayakan dengan baju kurung cotton :)


TO ORDER CLICK HERE



RK01
SOLD OUT

RK02
SOLD OUT


RK03
SOLD OUT

RK04
SOLD OUT



RK05
SOLD OUT

RK06
SOLD OUT


RK07
SOLD OUT

RK08
SOLD OUT


RK09
SOLD OUT

RK10
SOLD OUT



RK11
SOLD OUT

RK12
SOLD OUT



CHIFFON 3 LAYERS 


Price : RM 49
Material : High Quality Chiffon 
Awning: Thai silk + Shantung
Size : M
Description : Cantik sangat2!! Awning sesuai dengan semua bentuk muka. 
Warna2 semua cantik2! Pasti memikat hati anda semua :)

TO ORDER CLICK HERE



CET01
BOOKED- MASITA


CET02
SOLD OUT


CET03
SOLD OUT



CET04
SOLD OUT



CHIFFON 2 LAYERS 


Price : RM 39
Material : High Quality Chiffon 
Awning: Thai silk + Shantung
Size : M
Description : Cantik sangat2!! Awning sesuai dengan semua bentuk muka. 
Warna2 semua cantik2! Pasti memikat hati anda semua :)

To order HERE




RC18
SOLD OUT


RC19
SOLD OUT


RC20
SOLD OUT

RC21
SOLD OUT
 

VINTAGE EKSKLUSIF

Price : RM 39
Material : High Quality Lycra 
Size : M (size M ini lebih labuh dari saiz M biasa)
Description : Vintage style, ropol2 kain jotjet. Cantik sangat2!! :) Awning sesuai dengan semua bentuk muka. Jahitan kemas dan berkualiti. Pasti tak mengecewakan anda :)


To order HERE



AV01
SOLD OUT


AV02
SOLD OUT


AV03
SOLD OUT


AV04
SOLD OUT


AV05
SOLD OUT


AV06
SOLD OUT

AV07
SOLD OUT


AV08
SOLD OUT

AV09
BOOKED


AV10
SOLD OUT


3 comments:

Nida Seri Perawan said...

Salam..sis,bawal leopard masih ada lagi x? Tengok macam semua dah sold out.

♥Shawls~2u♥ said...

Wsalam, sorry dear bawal leopard dah habes stock. Skrg kita baru je update bawal manik. :)

Nida Seri Perawan said...

A'ah..urm sis,sy book untuk bawal manik..sy dah isi form,sis update ye