Lawati blogshop kami yang lain :

Korea Lens:
http://geolens-2u.blogspot.com/


Pembelian borong : 15 helai dan ke atas

Hubungi kami :
shawls2u@gmail.com

**Sila membuat bayaran dalam masa 2 hari selepas tarikh tempahan.

**Jika anda gagal membayar dalam tempoh yg ditetapkan,
tempahan anda akan digugurkan tanpa pemberitahuan dari pihak kami.

**Sekiranya anda ingin membuat bayaran lewat dari jangka masa 2 hari, sila maklumkan :)

**Jika ingin membatalkan tempahan, sila lah beritahu kami k,
kesian kita simpan order awak lama-lama, tak jadi beli pun.

Terima kasih atas sokongan anda semua :)

love,
Shawls2u Team



Sunday, September 21, 2008

*Tutorial Selendang*

Salam..
Hello babes!
As many requested us to show how the proper way to wear the shawl, so we're pleasure to upload some of tutorials here. Hope it'll help u!~ njoyyy!!~~ :)


*Click on the image to enlarge it*


1) Pinkan selendang. Pastikan sebelah pendek & sebelah lagi panjang seperti dalam gambar.

2) Tarik bahagian panjang selendang ke belakang.

3) Lilit di atas kepala.

4) Sematkan selebihnya di bawah dagu dengan kemas.

5) Tarik bahagian pendek selendang dan pinkan ke belakang/ tepi untuk menampakkan 'v' shape.

6) TaRRaaaa!!~~ dah siappp!! ;P


*Click on the image to enlarge it*


1) Pinkan selendang. Pastikan sebelah pendek & sebelah lagi panjang seperti dalam gambar.

2) Tarik bahagian panjang selendang ke belakang dan lilit atas kepala.

3) Sematkan selebihnya di bawah dagu dengan kemas.

4) Tarik bahagian pendek selendang dan pinkan dengan kemas.

5) Dah siapppp !!~


Selamat mencuba!!~~ :)
"Practise Make Perfect Girls"

16 comments:

Anonymous said...

salam....saye minat ngan shawl warne hitam model tutorial ni pakai....kalo sye nk order shawl pattern ni ader stok lagi x???

Anonymous said...

kalo ader tlg bagitau k....

tlg send any info sal diz shawl kt sye to my email; crazydaisy_6ied@yahoo.com...

tengs hope sgt dpt bli diz shawl...;))))

Anonymous said...

bg la banyak lagi tutorial tok pakai shawl ni...

HADI & ARTY said...

kalo w boleh comment buatan blog lo kreatif juga ya kyanya pembisnis neh.. he..he...he...

j said...

hi ija... i am here

know me?ni eny la...
xsngke kwn eny duk bisnes ng ija...
ecece....

kwn eny ni suke pki slndang
xtw la plk die duk shopping slendang ija

hehe br td die tnjuk muka model blog neh hahahaha
si fariza rupe nye

eny nk jgk
duk jpun xde tdung cntik2
nt eny blk mlysia bln8 ni nk bli slndang dr ija lah
kt sni best pki slndang xpns..
hehe

k
luv u
mmuahhsss~

♥Shawls~2u♥ said...

@ Anonymous : shawl tu mmg dah out of stock dear :(

@ j : eny2, gimme ur fb email/ym/skype or whatsoever so dat i can contact u. miss u! lama sgt lost contact kan :(
hope u're fine in japan ;)muaahhh!

Hajar said...

Hi, I wonder kalau you all boleh tunjuk macam mana bahagian belakang should look like lepas kita dah selesai pakai shawl tu. Dah several time cuba tapi still tak nampak kemas lagi.

Patut jadi V shape/ U shape/ pendek/ panjang?

LaDy Bit said...

I NAK TAHU JAWAPAN DARIPADA COMMENT ATAS..'HAJAR'....

♥Shawls~2u♥ said...

@ hajar & LaDy Bit : hye..slalunya jd v shape..tp depends jgk..if shawl pjg, blkg myb labuh sket, n seblknya..insyaAllah if we got time, we all tnjuk bhgn blkg arter pkai shawl..ok
:)

couture2u said...

follow me ok,latest design tudung in town hi view blogspot tudung dengan design yang terbaru..link tau.. infom kengkawan u

ShiDa said...

cantik lah TUDUNG 4 SEGI BIDANG 45.
suka2

Bitter Sweet said...

great tutorial..pinjam tutorial yer..nnt sy credit ke sini..

Nur Dalila said...
This comment has been removed by the author.
Nur Dalila said...
This comment has been removed by the author.
FiftyOne Boutique said...

hi...i beli BW 16, tp cuba pakai tak jadila mcmmodeltu...plstunjuk...tq...
fariza

syura shii said...

best laa tuto selendang nie. nice & simple. since saya pown baru nak blaja pakai selendang. so nak try yg simple je dulu. huhu:) thnx nyway.